Beställ din bingolott här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tanums Alliansen
Pojkar 09

Uppstart Allianssamarbete
2022-10-05 10:46

Ligamaterna är över för denna säsong och det är dags att börja blicka framåt.

Under året har det förts diskussioner om hur nästa säsong ska se ut och här följer en stor nyhet:

 

Sedan starten på säsongen ingår TIF i ett samarbete med Bullaren, Hamburgsund och Rabbalshede. Samarbetet heter Tanums Alliansen. Under året har vi haft ett gemensamt lag i spel 11v11 på pojksidan och även ett antal träffar på flicksidan.

 

Nu är det pojkarnas tur i åldrarna 2009 och 2008.

 

Spelare födda 2008 kommer nästa säsong främst spela 11v11 och på måndag den 10e oktober blir det första Alliansträningen för dem tillsammans med denna säsongens Alliansspelare.

 

Samtidigt kommer samarbetslagens 09or, som främst kommer spela 9v9 nästa säsong, också få chansen till en gemensam Alliansträning på måndag.

 

Träningstiden är 18.30-20.00 för båda grupperna och träningarna leds av denna säsongens ledare från HIF:s och TIF:s 9v9-lag, nuvarande Alliansledaren och representant från seniorverksamheten.

 

Denna gemensamma satsning kommer från diskussioner Alliansen fört under säsongen med motivet att säkerställa att samtliga spelare i Alliansens föreningar kommer ha ett bra lag att spela i även under nästa säsong. Efter den första träningen kommer därför också information om upplägget här framöver.

 

Tillsammans står vi starka!